Spelregels

Hoe doe je mee?

Deelname aan FCU Pool is helemaal gratis. Bij de inschrijving hoef je alleen een inlognaam op te geven waaronder je mee wilt spelen (hou het wel netjes!) en een geldig e-mailadres. Op dit adres krijg je vervolgens een link gemaild waarmee je een wachtwoord kunt instellen. Zorg er dus voor dat het een geldig adres is! Ook brengen we je via dit e-mailadres op de hoogte van een eventuele prijs.

Ondervind je problemen met inloggen en/of het aanmaken van een (nieuw) wachtwoord, neem dan contact met ons op via een privébericht op de Facebookpagina van FCU Pool of door een mailtje te sturen naar poolfcu@gmail.com. Dan proberen we dat voor je op te lossen.

Wanneer je je wachtwoord kwijt bent, kun je te allen tijde een nieuw wachtwoord genereren op het loginscherm. Je persoonlijke gegevens worden na afloop van het seizoen vernietigd en worden op geen enkele wijze voor andere doeleinden dan voor deze pool gebruikt en worden ook niet ter beschikking gesteld aan derden.

Je kan met zo veel verschillende e-mailadressen meespelen als je wilt, maar we behouden onszelf het recht voor slechts één prijs per individu toe te kennen.

Like FCU Pool op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

HOE WERKT HET?

Het idee van de FCU Pool is heel simpel: voorspel de juiste uitslag van competitiewedstrijden van FC Utrecht en beantwoord de bonusvragen en verdien punten. VERGEET JOUW VOORSPELLING NIET OP TE SLAAN!

Er zijn verschillende soorten prijzen. Dit jaar is er geen weekprijs, maar we delen de FCU Pool wel op in vier periodes: wedstrijd 1 t/m 8, wedstrijd 9 t/m 16, wedstrijd 17 t/m 25 en wedstrijd 26 t/m 34. Degene met de meeste punten binnen een periode, krijgt een prijs. Mocht deze deelnemer in een eerdere periode al een prijs hebben gewonnen, dan schuift de periodeprijs door naar de eerstvolgende deelnemer die nog geen periodeprijs heeft gewonnen.

Degenen met de meeste punten aan het eind van de rit krijgen de Hoofdprijs. Mochten er meerdere deelnemers gelijk eindigen, dan geeft het aantal precies goed voorspelde wedstrijden de doorslag. Mocht er dan nog geen duidelijke winnaar zijn, dan wordt er geloot. Ook voor de nummers 2, 3, 4 en 5 in de eindstand wacht aan het eind van het seizoen een prijs.

Welke prijzen je kunt winnen, hopen we zo snel mogelijk bekend te kunnen maken.

De voorspellingen

Je kunt tot tien minuten voor de start van ieder competitieduel tijdens het Eredivisieseizoen 2023-2024 waarin FC Utrecht in actie komt, jouw voorspelling aanpassen. Zo heb je dus de mogelijkheid om tot vlak voordat de scheidsrechter voor het eerst op zijn fluitje blaast, je voorspelling bij te sturen wanneer bijvoorbeeld een belangrijke speler afhaakt vanwege ziekte of een blessure. De tijd op de server is bindend. Hierover is geen discussie mogelijk, wees er dus op tijd bij wanneer jij je voorspelling nog wilt wijzigen.

De puntentelling

Bij de bepaling van de puntentelling wordt gekeken naar de uitslag na afloop van de wedstrijd. De puntenverdeling is als volgt:

Juiste uitslag: 3 punten

Juiste toto-uitslag: 2 punten

Juiste aantal doelpunten thuisspelende ploeg: 1 punt

Juiste aantal doelpunten uitspelende ploeg: 1 punt

Juiste aantal verschil in goals: 1 punt

Wanneer je de exacte eindstand weet te raden, krijg je daarvoor totaal vijf punten. Heb je alleen de juiste winnaar aangewezen of correct voorspeld dat het een gelijkspel wordt, de zogenoemde toto-uitslag, dan verdien je twee punten. Je krijgt óf punten voor de juiste einduitslag, óf punten voor de juiste toto-uitslag. Heb je de einduitslag verkeerd, maar wel voor één van beide ploegen het juiste aantal doelpunten voorspeld, dan levert je dat toch nog een puntje op.

Bonusvragen

We hebben ook een zevental bonusvragen toegevoegd aan het spel. Vul jouw antwoorden op deze vragen uiterlijk zondag 3 september 2023 in – VERGEET JOUW ANTWOORDEN NIET OP TE SLAAN! – en je maakt kans op vijf extra punten per goed beantwoorde bonusvraag.

Overige zaken

Bij zaken waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisator.